Kaffe- og sjokoladesmaking Tirsdag 17.09.2024 Kl 18:00-20:00

Skjermbilde+2019-09-10+kl.+11.01.20.jpg
Skjermbilde+2019-09-10+kl.+11.01.20.jpg

Kaffe- og sjokoladesmaking Tirsdag 17.09.2024 Kl 18:00-20:00

NOK 890.00

Kurset holdes hos rRebel Academy i Tromsøgata 5B på Rodeløkka.

Kl 18:00 - 20:00


rRebel Academy og Vigdis Rosenkilde har gleden av å presentere to timer med deilige smakskombinasjoner og spennende kunnskap innen kaffe- og sjokoladefagene.

Dere vil få en innføring i kaffens og sjokoladens spennende historie. Vi snakker om ulike produksjonsmetoder, etiske utfordringer og typiske kjennetegn på kaffe og kakao fra ulike land. Dere vil få smake på fire forskjellige håndbryggede kaffer av høy kvalitet fra forskjellige brennerier i Norge og flere forskjellige sjokolader laget av fantastisk kakao fra utvalgte områder i Peru. Vi har valgt ut fire kombinasjoner som gir dere en helt spesiell smaksopplevelse.

Julian Stolanowski ramlet inn i kaffe-bransjen for 17år siden og så på det som en deltidsjobb frem til studiene var over. Da ble det heller en fulltidsjobb som stadig var fleksibel og i endring. Han ble lidenskapelig interessert i smak av å jobbe med kaffe og har siden fått muligheten til å kultivere ferdigheten gjennom sine arbeidsdager. I dag holder han kurs, coacher, konsulterer innenfor kaffe og smak.

Vigdis Rosenkilde har jobbet med sjokolade siden 2010. Hun er prisvinnende konfekt- og sjokolademaker, og sertifisert kakao- og sjokoladesmaker. Vigdis kjøper kakaoen til sjokoladeproduksjonen sin direkte av bønder i Peru, hvor hun tilbringer ca 3 måneder av året. Hun er svært kunnskapsrik i sitt fag og holder mange forskjellige kurs om kakao og sjokolade. 

Ønsker du å bytte dato, må du gi beskjed minst tre uker før kurset. Etter dette koster det 300 kr per deltaker å bytte. Du står fritt til å gi billettene til noen andre hvis du selv blir forhindret fra å komme.

Velkommen til en lærerik og smakfull aften!

Quantity:
Add To Cart