Vin- og sjokoladesmaking Torsdag 14.03.2024 Kl 18:00-20:00

DSCF5812.jpg
DSCF5812.jpg
sold out

Vin- og sjokoladesmaking Torsdag 14.03.2024 Kl 18:00-20:00

NOK 1,090.00

Kurset holdes hos

Palmer Group

Lille Grensen 7, 0159 Oslo

Kl 18:00-20:00

Palmer Group og Vigdis Rosenkilde har gleden av å presentere et unikt kurs innen vin- og sjokoladesmaking, hvor premium kvalitet står i fokus.

Palmer Groups kjellermester, Arne Kristian Gjelsten, loser deg gjennom dette arrangementet, og står for i innføringen i vinens spennende historie. Han er utdannet sommelier og er lidenskapelig interessert i vin. Arne Kristian har besøkt vingårder i flere deler av verden siden 1989, og er en erfaren vinsmaker med flere års erfaring fra Vinmonopolet.

Vigdis Rosenkilde har jobbet med sjokolade siden 2010, er sertifisert kakao- og sjokoladesmaker, og prisvinnende konfekt- og sjokolademaker. Hun vil stå for innføringen i sjokoladens og kakaoens interessante verden. Hun er en av verdens ledende eksperter innen kakao, og har vunnet flere gullmedaljer hos International Chocolate awards, både for kvalitet på sjokolade og direkte handel av kakaobønner.

Gjennom kurset vil du lære om vinens og kakaoens historie, samt delta i smaking av både vin og sjokolade med veiledning fra våre fremdragende eksperter. Det blir mulighet til å stille spørsmål.

Vigdis Rosenkilde og Arne Kristian Gjelsten har smakt seg gjennom et stort utvalg av Palmerviner og unike premiumsjokolader. Sammen har de landet på smakskombinasjoner av vin og sjokolade som vi ønsker at du skal få oppleve! 

Kurset holdes for en liten gruppe i det flotte eventlokalet, La Cave, i Lille Grensen 7 - midt i hjertet av Oslo.

Velkommen!

Add To Cart