Sjokolade og vinsmaking Lørdag 23.02.2019. Kl 18:00-20:00

DSCF5812.jpg
DSCF5812.jpg

Sjokolade og vinsmaking Lørdag 23.02.2019. Kl 18:00-20:00

890.00

Liker du deilige smakskombinasjoner?

La Vigdis Rosenkilde og Anne Lise Gundersen guide deg gjennom vin og sjokolade i kombinasjon. På kurset står kvalitet og småskalaprodusenter i fokus.

Dere vil få en innføring i vinens og sjokoladens spennende historie. Dere vil få smake på fire forskjellige viner fra forskjellige produsenter i Europa. Og fire forskjellige sjokolader laget av kakao av høy kvalitet fra utvalgte områder i Peru.

Vigdis Rosenkilde er sertifisert sjokoladesmaker og dommer for International Chocolate Awards. Hun er svært kunnskapsrik i sitt fag og holder mange forskjellige kurs om kakao og sjokolade.

Anne Lise Gundersen er utdannet sommelier, og har stor forståelse for mat og vin i kombinasjon. Hun startet sin karriere på ærverdige Statholdergaarden, og jobber nå fulltid med vin.

Lørdag 23.02.2019. Kl 18:00-20:00

Gaia wine and spirit. Trondheimsveien 2, 0560 Oslo

Vi gleder oss til en hyggelig og smakfull kveld.

Quantity:
Add To Cart